Op zoek naar afhaalchinees kortrijksesteenweg gent?

afhaalchinees kortrijksesteenweg gent
Silver City Chinese keuken 9032 Wondelgem.
wij gaan al 25 jaar naar Silver City en het eten is daar heel lekker en het personeel is ook heel vriendelijk en ze maken ook eens tijd om een klapje te doen met de klanten een dikke proficat en doe zo voort en wat de mensen schrijven vind i heel erg.
sootje.be.
Oriental, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gebrekkkige kwaliteit van het voedsel en ondermaatse service. Verschillende maaltijden afgehaald voor de eerste keer bij deze afhaalchinees op de Kortrijksesteenweg en voordien nooit problemen gehad om de dag na afhaling de rest op te eten na intussen al ettelijke keren bij een afhaalchinees te hebben afgehaald op verschillende locaties. Deze keer zoals. Datum van bezoek: augustus 2017. Beoordeeld op 7 mei 2017. Authentieke Chinees in Gent. Zeer goede afhaalchinees in Gent.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Menu Oriental Gent Kortrijksesteenweg 701.
Kip op drie wijzen 2 personen. Gebraden halve kip gerechten. Gebraden 1/2 kip met sojascheuten. Gebraden 1/2 kip met kerriesaus. Gebraden 1/2 kip met tomatensaus. Gebraden 1/2 kip met champignons. Gebraden 1/2 kip met pikante saus. Varkensribbetjes met zoet zure saus.
chinees restaurant gent afhaalchinees gent oriental gent chinees.
chinees restaurant gent afhaalchinees gent oriental gent chinees. chinees gent levering. chinees restaurant gent chinees gent chinees oriental gent. Beste klanten hier kan ik jammer genoeg geen document plaatsen van onze menu dus je kan naar ons site gaan: https//sites.google.com/si/orientalgentkortrijksesteenweg/: om ons menu te bekijken. Oriental, Gent Tel: 092450. Maaltijden Meeneem goudengids.be. Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Kortrijksesteenweg 701, 9000 Gent.
Oriental Gent Kortrijksesteenweg 701.
Oriental is een Chinees afhaal restaurant gelegen te Gent: Kortrijksesteenweg 701. We ontvangen geen BANKKAART, maar paar huizen naast ons is er een bank fortis. Bedankt en tot gauw. Subpagina's' 1: Ligging. Inloggen Recente siteactiviteit Misbruik melden Pagina afdrukken Mogelijk gemaakt door Google Sites.
Japans restaurant Sapporo.
Hierbij blijven we aandacht hebben voor de prijs/kwaliteit verhouding en zorgen verder voor een snelle bediening. We zijn er van overtuigd om jullie zo nog vele jaren ten dienste te kunnen staan en jullie te voorzien van gevarieerde en lekkere maaltijden.

Contacteer ons

+  chinees gent levering aan huis
+  chinees leveren gent
+  cursus chinees gent
+  chinees aan huis gent
+  chinees afhaal brusselsesteenweg gentbrugge
+  chinees gent aan huis
+  afhaalchinees kortrijksesteenweg gent
+  take away chinees gent
+  chinees sas van gent
+  chinees delivery gent
+  chinees gent bestellen
+  gent chinees aan huis