Meer resultaten voor nieuwjaarsmenu gent

nieuwjaarsmenu gent
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Contacteer ons voor meer informatie over onze privé-events of zaalverhuur. Anthony" zet de oude elektriciteitscentrale op stoomkracht." Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be. Open van dinsdag tot en met zaterdag.
Bistro MARRON Deinze.
Gelegen tussen de Historische stad Gent en Deinze is Bistro Marron gevestigd in het kleine maar gezellige Petegem a/d Leie. Het trendy en stijlvol interieur zorgt ervoor dat zowel jong als oud zich hier thuis voelt. Van een snelle lunch tot een uitgebreid diner, stelt Bistro Marron u een evenwichtige kaart met zowel klassieke als vooruitstrevende gerechten voor. Chef Sven Goeman deed zijn ervaring op in tal van gerenommeerde zaken zoals Bar et boeuf Monaco, Bernadin Antwerpen, Flamant Dining Antwerpen.
LOF Restaurant Gent Officiële website.
TOP RESTAURANT GENT. Scroll to top. Beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof in combinatie met het 6-gangendiner Best of Ron LOF in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd.
Slagerij Aula.
PROMOTIE VAN DE WEEK WARME DAGSCHOTELS. Slagerij Aula is een gevestigde waarde in het hartje van Gent waarin zij steeds authenticiteit en ambacht tracht te combineren met vernieuwing en creativiteit. Deze geslaagde combinatie ervaar je elke dag in onze winkel en dat proef je in onze producten!
Restaurant Patyntje Gent.
Restaurant Boerenhof.
Herfst en wintermaanden tijdens de weekdagen enkel open op reservatie. Zaterdag en zondag open. Wij zijn gesloten vanaf maandag 28 januari t.e.m.donderdag 31 januari. Kok met ervaring. Download hier onze menu's.' Herfst Winter 2018-2019. Restaurant t Boerenhof. 9041 Gent Oostakker.
ISPC is dé horecaspecialist van A tot Z. We leveren innoverende en kwalitatieve food en non-food producten aan de gastronomische professional. ISPC.
Topproducten zoals patrijs, grouse en thar werden zorgvuldig uitgekozen en verwerkt tot fantastische gerechten. Wilddiner ISPC Gent. 8 oktober 2018. Op maandagavond 8 oktober genoten diverse klanten bij ISPC Gent van smakelijke wilddegustaties verzorgd door Tripping Chef Pascal Vandenheulen De Pastorie, Zedelgem.
Wok restaurant Gent De Wereld is Klein in Evergem.
Bij De Wereld Is Klein is reizen bijzonder voordelig. Je hoeft geen vliegticket te kopen of diep in je buidel te tasten. Dankzij onze scherp geprijsde formules ontdek je in ons wok restaurant nabij Gent de wereld op je bord, tegen een vriendelijke prijs.

Contacteer ons

+  chinese restaurant gent
+  gent chinees
+  gent chinees restaurant
+  kreeftenmenu gent
+  nieuwjaarsmenu gent
+  peking gent
+  peking korenmarkt
+  peking restaurant gent
+  restaurant gent korenmarkt
+  restaurant korenmarkt gent