Resultaten voor peking gent

peking gent
Eenden Dieren 2dehands.be.
Als u op een link of op Aanvaarden tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.
Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar Gent Het Nieuwsblad.
Geen van de vier kinderen neemt de zaak over. Shu Fai Tao is 67. Hij verliet destijds Nederland, dat al veel Chinese restaurants rijk was, om in Gent een zaak te beginnen. Peking was nog maar het vijfde Chinese restaurant in onze stad.
Peking, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Goed Chinees restaurant, gaan de kant-en-klare menu. Ik zie dat Peking heeft geen erg goede recensies, maar ik was erg blij met het diner hier. De prijzen zijn ok in vergelijking met andere restaurant prijzen in Gent Centrum, ik bestelde de 22 euro menu en alle gerechten inbegrepen waren erg lekker.
chinees restaurant gent Peking restaurant chinees peking gent.
Kristien Herbrandt zat Chinees te eten bij Peking City. Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar Gent Het Nieuwsblad. Na veertig jaar heeft het bekende Chinees restaurant Peking op de Korenmarkt de deuren gesloten. De exploitant gaat met pensioen.
STAD De louche steegjes aan Korenmarkt en Groentenmarkt persblog.be.
Schuddevisstraat tot eind 2017 pic panoramio. Het enige nog bestaande verbindingsstraatje tussen Korenmarkt en Graslei tussen De Post en restaurant Peking werd in de loop der eeuwen met verschillende namen aangeduid: Windasstege, Pijnderstraatje, Driekoningen en tenslotte Hazewindstraatje. Volgens één van onze bronnen Gids voor oud Gent van Guido Deseyn uit 1986 kende het steegje ook nog een vijfde benaming, ontsproten aan de aanwezigheid van de vele huifkarren en diligences op de Korenmarkt, en vooral: van hun paarden: t Peerdestront-straatken.
Peking sluit laatste steenkoolcentrale MO.
Peking kondigde vorig jaar al aan dat het de verbranding van steenkool, ook bij particulieren, wil verbieden tegen 2020. Peking heeft zich voorgenomen om de vervuiling tegen 2017 te laten dalen met een kwart tegenover 2012. Maar die doelstelling wordt moeilijk nu steeds meer inwoners over een auto beschikken en het energieverbruik stijgt. De vervanging van de centrales helpt ook de inspanningen van de Chinese overheid in de strijd tegen de klimaatverandering. China, momenteel de grootste uitstoter van broeikasgassen ter wereld, haalt nu nog bijna twee derde van de energiemix uit steenkool maar probeert dat aandeel te verkleinen. De vervanging van de centrales voorkomt de uitstoot van zon 30 miljoen ton CO2 per jaar. In juli vorig jaar kondigde de Chinese overheid aan dat ze tweeduizend kleinere steenkoolmijnen zou sluiten. Schrijf je in op de MODaily en ontvang elke dag topartikels. Volgend artikel Racisme: De Wever polariseert, Gent sensibiliseert.
Restaurant Peking, Korenmarkt, Gent Foto van Peking, Gent TripAdvisor.
Restaurant Peking, Korenmarkt, Gent Foto van Peking, Gent. Restaurants in Gent. Foto: Restaurant Peking, Korenmarkt, Gent. Van beoordeling: Beter dan de gemiddelde van Peking. Gesloten Melden als onjuist. Alle 74 beoordelingen zien. Korenmarkt 17, Gent 9000, België. Andere recente beoordelingen.
Peking viert feest als oudste Chinees restaurant Gent De Standaard.
Het grote gelijk. Peking viert feest als oudste Chinees restaurant. 17 november 2006 om 0000: uur. De Peking vestigde zich in 1976, als een van de eerste Chinese restaurants in het land, in Gent. Nu zondag viert de familie Tao op traditionele wijze de dertigste verjaardag.

Contacteer ons

+  chinese restaurant gent
+  gent chinees
+  gent chinees restaurant
+  kreeftenmenu gent
+  nieuwjaarsmenu gent
+  peking gent
+  peking korenmarkt
+  peking restaurant gent
+  restaurant gent korenmarkt
+  restaurant korenmarkt gent