Resultaten voor peking korenmarkt

peking korenmarkt
Tao Peking Gent 9000 Gent, Korenmarkt 17, NUMBER OF THE ESTABLISHMENT UNIT 2184678342.
Klik op één van de pictogrammen om het bedrijf te delen. Bedrijfsinformatie Tao Peking. Number of the establishment unit. Website beschikbaar, abonneer u. Kerncijfers Tao Peking. Van 0 to 9 Werknemers. Informatie beschikbaar als optie. Activiteiten Tao Peking. Restaurants en bars.
Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar Gent Het Nieuwsblad.
Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar. 24/12/2016 om 0300: door kvk. Na veertig jaar heeft het bekende Chinees restaurant Peking op de Korenmarkt de deuren gesloten. De exploitant gaat met pensioen. Geen van de vier kinderen neemt de zaak over.
PEKING Chinees Restaurant Gent 9000.
0.1 km van PEKING. 0.1 km van PEKING. Seizoensgebonden, Wereld, Gastronomische. 0.2 km van PEKING. Volg ons op Instagram. We hebben nog geen foto's' van dit restaurant. Een foto toevoegen. Ben ik geweest. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan verlanglijst. Korenmarkt 17 9000 GENT.
chinees restaurant gent Peking Chinese Restaurant peking korenmarkt.
chinees restaurant gent Peking restaurant chinees restaurant korenmarkt. Gent Het bekende restaurant Peking op de Korenmarkt heeft de deuren definitief gesloten. Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar Gent Het Nieuwsblad. Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar.
Menu Wok A Way Gent by TasteWeb issuu. issuu.
chinees restaurant gent Peking restaurant chinees restaurant korenmarkt.
Veel keuze 13/12/2018. Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar Gent Het Nieuwsblad. Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar. 24/12/2016 om 0300: door kvk. Na veertig jaar heeft het bekende Chinees restaurant Peking op de Korenmarkt de deuren gesloten.
Restaurant in Gent Pagina 4.
Echt goed Chinees restaurant op de Korenmarkt: De Peking. Zoals eerder gezegd is Twilight op de Korenmarkt ook wel lekker. Bovendien is er aan de Vijfhoek bij de Heiveldstraat in Sint-Amandsberg een zeer gezellig en helemaal niet duur restaurantje: De Pastinaak.:
chinees restaurant gent chinees chinees korenmarkt gent.
Beste Chinees van Gent. Restaurant Peking op Korenmarkt sluit na 40 jaar Gent Het Nieuwsblad. Na veertig jaar heeft het bekende Chinees restaurant Peking op de Korenmarkt de deuren gesloten. De exploitant gaat met pensioen. Geen van de vier kinderen neemt de zaak over.

Contacteer ons

+  chinese restaurant gent
+  gent chinees
+  gent chinees restaurant
+  kreeftenmenu gent
+  nieuwjaarsmenu gent
+  peking gent
+  peking korenmarkt
+  peking restaurant gent
+  restaurant gent korenmarkt
+  restaurant korenmarkt gent