Resultaten voor kortrijksesteenweg gent chinees

kortrijksesteenweg gent chinees
Oriental, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gebrekkkige kwaliteit van het voedsel en ondermaatse service. Verschillende maaltijden afgehaald voor de eerste keer bij deze afhaalchinees op de Kortrijksesteenweg en voordien nooit problemen gehad om de dag na afhaling de rest op te eten na intussen al ettelijke keren bij een afhaalchinees te hebben afgehaald op verschillende locaties. Deze keer zoals. Datum van bezoek: augustus 2017. Beoordeeld op 7 mei 2017. Authentieke Chinees in Gent.
Chinees restaurant Gent Overzicht Pocketresto.be.
320 m van centrum Gent. restaurant, Chinees, Thais, Vietnamees. 560 m van centrum Gent. Yaki Noodle Bar. 980 m van centrum Gent. 2.7 Km van centrum Gent. restaurant, Chinees, Japans, Thais. 4.6 Km van centrum Gent. 100 m van centrum Gent.
Chinapaleis.
Liefhebber van Chinees? In Gent kan u zich laten verrassen door de rijke smaken, kleuren en geuren van de oosterse keuken. Authentieke rijsttafels.Wij verwennen onze gasten met het allerbeste uit de oosterse keuken. Al onze gerechten worden ter plaatse bereid met verse ingrediƫnten en met liefde en respect voor de Chinese culinaire traditie.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
sootje.be.
Fikse geldboete voor vuil Chinees restaurant Gent Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Gent jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Fikse geldboete voor vuil Chinees restaurant. 08/04/2016 om 0300: door cma Print Corrigeer. De uitbaatster van een Chinees restaurant op de Kortrijksesteenweg is veroordeeld tot een boete van 9.000 euro, waarvan 6.000 met uitstel.
Menu Oriental Gent Kortrijksesteenweg 701.
Kip op drie wijzen 2 personen. Gebraden halve kip gerechten. Gebraden 1/2 kip met sojascheuten. Gebraden 1/2 kip met kerriesaus. Gebraden 1/2 kip met tomatensaus. Gebraden 1/2 kip met champignons. Gebraden 1/2 kip met pikante saus. Varkensribbetjes met zoet zure saus.
Home.
Breng een bezoekje aan onze winkel en ontdek ons gamma aan Aziatische voedingsproducten, heeft u vragen? Wij staan u graag met de glimlach te woord. Wij heten u alvast van harte welkom. Dun Huang bvba. Kortrijksesteenweg 166 9000 Gent. 32 09 2459648.

Contacteer ons

+  chinees gent station
+  chinees de pintelaan gent
+  thuislevering chinees gent
+  chinees brusselsesteenweg gent
+  chinees station gent
+  kortrijksesteenweg gent chinees
+  oriental gent chinees
+  chinees wondelgemstraat gent
+  chinees gent levering
+  panda chinees gent openingsuren
+  de lotus gent chinees
+  chinees sas van gent westkade