Zoeken naar chinees restaurant peking

chinees restaurant peking
Chinees Indisch Restaurant Peking Centrumnijmegen.nl.
Chinees Indisch restaurant Peking, waar u kunt genieten van Chinese en Indische specialiteiten. Nassausingel, Oranjesingel, Bisschop Hamerstraat. Ook afhaal en catering. Chinees Kantonees Indisch Thais. Credit card, contant, pin. Op dit moment zijn er geen acties en of coupons bekend.
Chinees Indisch Restaurant Peking Startpagina Slagharen, Overijssel, Netherlands Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Chinees Indisch Restaurant Peking op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Chinees Indisch Restaurant Peking op Facebook. Nieuw account maken. Chinees Indisch Restaurant Peking. Chinees restaurant in Slagharen, Overijssel, Netherlands.
Peking Katwijk Chinees Restaurant.
Waan u in het verre oosten waarin met een verscheidenheid aan verse ingrediënten en heerlijke kruiden niet alleen gerechten worden gecreëerd die een lust zijn voor het oog, maar tevens een genot van smaak papillen. Waardoor u een bezoek aan ons restaurant als een belevenis zult ervaren. Graag tot ziens in restaurant Peking.
Restaurant Peking te Papenhoven.
Al vanaf 1995 bereiden wij zowel Chinese als Indische gerechten voor Grevenbicht en omgeving Zuid-Limburg en België. U kunt bij ons terecht om eens lekker uit eten te gaan, maar ook afhalen is mogelijk. Men komt van heide en verre om van onze specialiteiten te kunnen genieten, zoals de Woe Xiang Ding vijf hemelse smaken en onze Loempias. Wij hebben ruim voldoende plaats om grote partijen te ontvangen. En daarnaast beschikken we over een grote parkeergelegenheid gratis. Wij hopen graag u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant.
Peking Home.
WELKOM BIJ CHINEES SPECIALITEITEN RESTAURANT PEKING. Welkom bij de website van Chinees Indisch Kantonees Specialiteiten restaurant Peking in Haaksbergen. Op deze website vind u onze actuele menu's, openingstijden en contactgegevens. Voor eventuele vragen, reserveringen of bestellingen kunt u contact met ons opnemen.
Restaurant Peking Assen Assen Chinees, Indonesisch, Vis eten bestellen Thuisbezorgd.nl.
Restaurant Peking Assen. Vind restaurants bij jou in de buurt. Vul je straatnaam of postcode in.: Voor en bijgerechten. Bam of nasi gerechten. Combinatie gerechten bami of nasi. Chinese en Indische gerechten. Hollandse en kindergerechten. Restaurant Peking Assen. 6 mini loempia's.'
Peking in Katwijk Eet.nu.
za 1200: 2200.: zo 1200: 2200.: Chinees Specialiteiten Restaurant Peking ligt naast de N206 in Katwijk. Ons restaurant ligt aan het begin van Katwijk. Er is een ruime pakeergelegenheid voor de deur.Ligt vlakbij Marine Vliegkamp Valkenburg Soldaat" van Oranje." 3g-menu vanaf: 2500.,
PEKING" Chinees Indisch restaurant van Weert.
Welkom op de website van Chinees Indisch Restaurant PEKING" in het hart van Weert. Restaurant PEKING" is al bijna 25 jaar een begrip in Weert en omstreken, wij zijn gespecialiseerd in afhaalgerechten en catering. Naast onze traditionele Chinese keuken serveren wij ook authentieke Chinese gerechten met een unieke smaak waar u kunt rekenen op een goede service en kwaliteit.

Contacteer ons

+  chinees restaurant peking
+  chinees afhaal gent
+  chinees in gent
+  chinees gent korenmarkt
+  chinees gentbrugge
+  chinees buffet gent
+  chinees eten gent
+  chinees korenmarkt
+  chinees korenmarkt gent